Grillowany oscypek
z braku takowej urozmaiciłam serek prawdziwymi borówkami z lasu ;-)
grillowany (na patelni grillowej) ser owczy,
marynowane w ziołach, czosnku i oleju rzepakowym ziemniaki,
borówki teścia :-)
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Jaglanotto z buncem (buncą?!?) i cheddarem
czyli
risotto z kaszy jaglanej z dwoma serami i szpinakiem
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Jaglanotto z buncem (buncą?!?) i cheddarem
czyli
risotto z kaszy jaglanej z dwoma serami i szpinakiem
Zrobiłam risotto z kaszy jaglanej, dodałam rozdrobniony szpinak i grubo pokrojone oba sery.
Szybko wymieszałam by zdążyły się tylko delikatnie rozpuścić, a szpinak zachował barwę soczystej zieleni.
Wierzch przyozdobiłam wiórkami startego cheddara, który momentalnie zaczął się topić na ciepłym daniu :-)
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz