piątek, 2 września 2011

Makaron z wędzonym kurczakiem i grzybami w sosie śmietanowym

 Zasugerowałam się przepisem Foczki lecz zamiast warzyw dodałam jedynie cebulę i maślaki.

http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-tagliatelle-z-wedzonym-kurczakiem-i-warzywami

Moja bomba kaloryczna :-)

Podsmażyłam maślaczki na cebuli
 Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek

Na oliwę wrzuciłam kawałki wędzonego kurczaka oraz boczek wędzony, czosnek i bazylię

Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek

 Zawartość obu patelni zmieszałam ze sobą i wlałam szklankę śmietany
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek


I gotowe! Nie najpiękniej wygląda ale smakowało wyśmienicie :-)
Oryginalna wielkość po kliknięciu w obrazek


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz